博士后招聘
首页 > 人才引进 > 博士后招聘

李华伟课题组招聘博士后2名

发表时间:2010-05-10  |  阅读次数:61次

复旦大学生物医学研究院(IBS)李华伟教授实验室招聘博士后人员2名。李华伟教授的实验室长期从事内耳发育及毛细胞再生研究。现与诺华生物联合招聘博士后,工资待遇优厚。

一、应聘要求:
应聘者应是具有细胞及发育生物学、分子生物学或生物化学背景的博士,熟悉原代组织培养和分子生物学技术。研究课题包括但不限于以下几个方面:毛细胞分化机制及内耳发育过程中BMP信号调控;毛细胞发育及再生的遗传学及表观遗传学调控等。应聘者应具有合作精神并充满科研工作的激情。

二、提供材料:
1、个人简历
2、科研成果证明(论文及获奖证明复印件)

应聘材料请发至zhuanzong@fudan.edu.cn,注明应聘博士后

We are seeking a postdoc scientist to join our hair cell development and regeneration research program.  The successful candidate will explore the molecular mechanism underlying inner ear hair cell development and regeneration using various state-of-the-art techniques including tissue/organotypical culture, functional genomics, transgenic/knock out mice, high content image analysis, etc. The research topics will include but not limit to: BMP signaling in hair cell differentiation and inner ear patterning, genetic and epigenetic regulation of hair cell development and regeneration.  The successful candidate should be highly motivated and enjoy working in a collaborative environment with strong experience in molecular and cellular biology.

This position requires a Ph.D. in Cell and Developmental Biology, Molecular Biology, or Biochemistry.  Hands-on experience with primary tissue culture and molecular biology is required.  The candidate must possess strong scientific capabilities as manifested by a strong publication record. Good personal and communication skills in a team environment are essential.